Stichting Helmond San Marcos: Meedoen

Meedoen

Gratis te doneren door te winkelen bij jouw favoriete webshops!

Steeds meer mensen kopen producten via internet. Bol.com, Coolblue, Wehkamp, C&A, Media Markt, Zalando, Blokker, Kijkshop, Booking.com, D-reizen etc. ze zijn niet meer weg te denken uit het digitale straatbeeld. En wat is er nu leuker dan met uw aankopen kosteloos onze projecten te ondersteunen. Dat kan vanaf nu.

Van elke aankoop die u doet bij een van de ruim 300 aangesloten webwinkels van goededoelshop.nl gaat een % van het bestede bedrag naar onze Stichting.

Hoe werkt dat?
1) Ga naar www.goededoelshop.nl en klik op “Log in”.
2) Ga naar “Ik ben nieuw” en maak een account aan.
3) Kies bij “goede doelen” uw favoriete doel (Helmond San Marcos).Deze wordt nu opgeslagen in uw account.
4) Ga door naar “Shops”.
5) Kies uw favoriete webshop en doe uw aankopen.

Na het winkelen krijgt u een bevestigingsmail van de webshop én een mail van goededoelshop.nl (binnen 24-48 uur) met de hoogte van uw donatie.

Belangrijk is dat u altijd eerst inlogt op uw account van goededoelshop.nl voordat u uw aankopen gaat doen. U wordt nl via een speciale registratielink naar de webwinkel doorgezet. Zonder deze speciale link kan uw aankoop niet gekoppeld worden aan ons account en ontvangen wij geen donatie.

En dat is niet het enige manier waarop wij donaties kunnen krijgen via Goededoelshop.nl. Als u ons helpt deze manier van doneren te promoten (via social media, e-mail, mond-tot mond) maken we kans om Goede Doel van de maand te worden. Daarmee krijgen we een prominentere plek op de website van Goededoelshop.nl én de donaties van aankopen in die maand die niet gekoppeld zijn aan goede doelen.

Zo wordt winkelen en doneren tegelijk nog leuker!